Laatste dag bij Burning Man | Vloggloss 1392Views:68944|Rating:4.81|View Time:5:2Minutes|Likes:1372|Dislikes:54
Onze laatste dag bij Burning Man! Ik vertel wat meer over mijn ervaring dit jaar.

☆ MIJN EIGEN PRODUCTEN ☆

– GLAM UP SET voor de Mascha planner!
– LIMITED EDITION minty blauwe Mascha Planner!
– Koop hier mijn MASCHA PLANNER!
– Mijn eerste boek ‘Happy Life’
– Mijn tweede boek ‘Happy Love Life’
– Merchandise

☆ SOCIAL MEDIA ☆

– Mijn andere youtube kanaal Beautygloss
– Instagram @Beautygloss
– Twitter @Maschaa
– Youtube kanaal van Gregor

☆ WIE BEN IK? ☆

Ik ben Mascha Feoktistova, online ondernemer die sinds 2007 beautyvideo’s maakt voor mijn andere kanaal Beautygloss. Wat begon als hobby groeide uit tot mijn werk en ik doe niets liever dan filmen, editen en nieuwe projecten starten. Ik heb twee bestsellers geschreven: Happy Life en Happy Love Life. Ik sta in het theater, heb mijn eigen wimpers en kunstnagels in de winkel hangen, heb een eigen planner uitgebracht, ik geef les en ik houd er ontzettend van om te reizen met mijn man Gregor. Hope you enjoy the vlogs!

☆ MIJN CAMERA GEAR ☆

– Mijn vlogcamera
– Mijn vlogcamera statiefje
– Mijn professionele camera
– Lens bij mijn professionele camera
– Audio
– Ringlamp (Soortgelijke)
– Mijn laptop

☆ DISCLAIMER ☆

Alles wat ik vertel in mijn video’s is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment.

Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Deze video bevat gekregen producten en geen betaalde samenwerkingen. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie, ga naar

You may also like...

34 Responses

 1. L JY says:

  Ik comment nooit. Maar wauw wat mooi dat je zo tot de realisatie bent gekomen.

 2. Fruitje says:

  Ik zie me zelf wel terug wat he vertelt bij 2.44
  Ben nu 28 en heb het gevoel alsof ik stil sta, maar dat ik wel fysiek ouder word..
  Weird feeling.

 3. Bella Rose says:

  Ik haal zoveel inspiratie uit jou leven. Ik kijk je vlog's en motiveer mezelf zo erg om nog beter te doen! Ik denk dan altijd aan een vlog van Japan of Hongkong en dat jullie boven aan het zwembad lagen en dat jij zegt:' work hard' kan ik van genieten! Thanks xxx

 4. Deemm - says:

  Niemand neemt het je kwalijk dat je ‘echt geen zin hebt in connected zijn’. De korte vlogs geven voor mij ook aan dat je juist hebt genoten van BM, zoals het hoort toch? Voel je alsjeblieft niet schuldig meid! En maak je ook niet druk over wat mensen zullen denken bij het zien van de vlogs. Het is je gegund! X

 5. ikstavoorjeklaarnl says:

  Ik vind het juist super inspirerend Mascha. Dit is een van mijn favorieten! Ik vind de afwisseling erg leuk wat je dit keer doet. Dat je soms in de tent vlogt en soms weer buiten. Het is misschien goed om jouw rust te gaan nemen.

 6. Krista van Zuijlen says:

  Love the vlog! Herkenbaar, dat nadenken en mijmeren over van alles. Denk dat dat idd hoort bij de leeftijd/fase van je leven waar je in zit. Enerzijds terugkijken, anderzijds vooruit kijken. Maar ben je nou zo verbrand in je oksel? Leek zo toen je buiten voor jet busje aan het filmen was?

 7. Klara Verschuur says:

  zei je nou gedoucht?! dat kon toch niet?

 8. Nikki TidyLife says:

  Ik ben ook 31 en heb momenteel exact hetzelfde. Ik wil ook even terug naar de basis, reflecteren en vanuit daar weer groeien. Ik wil naar een hutje op de hei…

 9. xirisx1988 says:

  Ik herken het diepe nadenken zeker. Wordt eind dit jaar 30.

 10. Baukexdjamila says:

  heb net alle vlogs na elkaar gekeken en love it!!!!!!

 11. Rosalie Oos says:

  Heerlijk waren ze de burningman vlogs, ookal zag je niet veel. Toch was het leuk

 12. Gabriëlla says:

  Boooobssss looking flyyy girll

 13. AnneliesAnnelies says:

  Gregor lijkt wel op Joran van de sloot nu hij weer haar bovenop zijn hoofd heeft.

 14. miss sunshine says:

  Mooi verhaal Mascha. Terug naar de basis. Kan ook gewoon thuis zijn in je eigen omgeving, even offline. Zen.

 15. Inge de Weerd says:

  Huh, waarom is die bus achter je eigenlijk niet afgeplakt? Mag toch geen logo's ed, dacht ik?

 16. M A R R I T says:

  Komen er ook storytimes??

 17. Laura Klaver says:

  Ik vind de vlogs juist wel leuk!

 18. Neeke Vrijmoed says:

  Kun je misschien een Q&A van burning man opnemen?❤️

 19. Kuss Sannee says:

  Ik zie je nooit meer met awissa en tat

 20. Ezra Groeneveld says:

  Ik hoorde je zeggen dat jullie douchen, terwijl ik de indruk uit de BMvlogs van voorgaande jaren kreeg dat dit niet kon… wel chill als het wel kan uiteraard!

 21. Indira Smit says:

  Vind dit mooi om te zien hoe echt je zelf bent vind dat zo belangrijk voortaan moet je gewoon bijna nep zijn om er bij te horen ez.. just be youre self! En ik houd ook altijd van die diep gaande gesprekken! Waar je lang over na kan denken dat doen mensen te weinig heb ik t idee. Love youre vlogs!! ♥️♥️

 22. LauravdAkker says:

  De welbekende 30-igers 'Dip" als je het zo moet noemen, maar snap je helemaal

 23. Hanneke B says:

  Herkenbaar! Soms is het ook afscheid nemen van je oude ik en nog meer in je kracht komen staan. Succes in je proces :).

 24. Kriss!! says:

  Ook ik vond de vlogs super hoor, Masch! Ook leuk om een klein beetje van de ambiance van de playa mee te krijgen door die stukjes die je buiten hebt gefilmd.

 25. Linda E says:

  Je leert jezelf heel goed kennen, in onderliggende emoties en voelt ook anderen hun emoties. Ik zou je graag willen zien in een spirituele zoektocht. (Niet zweverig) maar meer op het gebied van je intuitieve ontwikkeling. "You are a healer"!! Ik zie jou als spiritueel coach…en daarvoor ga je eerst terug naar je basis❤

 26. Eveline de Vogel says:

  Je vlogs tijdens BM waren anders dan andere jaren.
  Hier verklaar je waarom.
  Het was echt te zien.
  Ouder worden is een klus. ❤

 27. Bianca Miboso says:

  Tears in my eyes omdat ik precies weet wat je bedoeld én omdat ik al deze inspirerende comments lees van iedereen ♡ Fijne dag iedereen!

 28. Roxanne Jansen says:

  Tof dat je ook laat ziet dat je ook net als ons gewoon een normaal mens bent. X

 29. Nienke V-N says:

  Die bewustwording blijft, zo ervaar ik dat in ieder geval. Je neemt steeds sterkere keuze’s en bewust beleven en voelen. Eerst deden we dat als stel nu als gezin. Mijn leven is er nog mooier door geworden. Mooi om te zien dat anderen dat ook hebben!

 30. Laura Peters says:

  Klinkt mij dat het thema is: 'reflectie'. Dat is fijn en mooi, toch? (: En herkenbaar voor mij ook. Deze zomer heb ik veel op festivals heb. Hierin leef je ook in een tent (haha ook steeds buiten gaan slapen wanneer de zon opging) en je bent steeds onder de mensen, iedereen is lief voor elkaar, maar onder mensen kan je ook juist geconfronteerd worden met jezelf, op een mooie manier. Je bent teruggeworpen op jezelf en minder op wat je thuis allemaal hebt/bent. Ik wens je nog een mooie reflecterende tijd thuis om hier over na te denken en je kan dit natuurlijk ook gewoon allemaal lekker voor jezelf houden ♥️

 31. MyLazarus89 says:

  die levensvragen, ik ken het. soms wou ik dat ik zo afstand kon doen van internet en me pc en telefoon om gewoon lekker te unwinden. maar honest ik heb daar moeite mee. ik weet bijna zeker dat als ik het geld had voor bunring man ik waarschijnlijk ook een sad burn zou hebben. iedere keer weer als ik zou gaan. ik leef met constante melancholie en waar jij dit misschien alleen nu bij burning man hebt, heb ik dit gevoel bijna iedere dag. maar ergens is het ook fijn om die herinneringen te krijgen ook als ze emotionerend zijn.

 32. TristArtist says:

  Misschien is het goed om meer echte rust te nemen, zonder telefoon, e-mail en al die digital stuff. Dan is er meer ruimte voor dingen die je nog moet verwerken. Je brein blijft anders maar gaan gaan gaan. <3

 33. Handsome by Natasja says:

  Je hebt ZO gelijk!!! Take your time girl and enjoy the moment❤️

 34. ThaLonnie says:

  Waarom geen shade structure over de tent heen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *